Z.T.R."TAMAN"


Ogledala

OGLEDALA

Ogledala
su jedan od najlepših i najdugotrajnijih elemenata našeg prostora. Dok se stilovi nameštaja, trendovi boja i materijala menjaju, glatka površina ogledala vekovima ostaje istaje ista.

Kada izaberete veličinu i oblik ogledala, veličinu, oblik i boju rama, logika i umetničko nadahnuće stupa na scenu. Naravno da je osnovno pronaći raspoloživi komad zida ili deo u prostoriji (ukoliko je na stalku) gde može biti postavljeno ogledalo. Sledeće o čemu treba da razmišljate jeste položaj izvora osvetljenja. Ogledalo naspram prozora ili glavnog izvora veštačkog osvetljenja u prostoriji dodaće osetnu količinu svetla.

Ram ogledala ne mora biti sasvim u skladu sa stilom cele prostorije. Ogledalo je poseban element prostora pa i ram može činiti akcenat sasvim drugačije vrste - na primer rokoko ili barokno ogledalo može biti postavljeno u savremeno dizajniran enterijer jednostavnih linija.

Ogledala izgledaju impozantno kada su smeštena iznad kamina, na kraju hodnika, naspram ili na plafonu iznad kreveta u spavaćoj sobi. Njima možete „produžiti" prostoriju, uvesti prirodno osvetljenje dublje u stan, razdvojiti prostor... Zato posvetite više pažnje prilikom izbora ogledala.

Ogledalo je neizostavni deo svakog doma, ili bi barem trebalo da bude.

Naručite i izaberite kod nas  ogledalo po Vašoj meri !